P1090464

Aquest ha estat el nostre tercer curs de l’escola. Per tant hem acomplert el primer cicle de formació.

Hem pogut conviure amb estudiants de 1er., de 2n i de 3er curs -a més dels estudiants de post grau- tots alhora. La dinàmica que es genera no cal dir que és enriquidora i estimulant de per sí. La sensació a finals de curs és que això ja no té aturador: és un cicle obert i auto-propulsat d’ensenyament i aprenentatge.

Hem fet activitats puntuals fora de la rutina, com ara una jornada a la piscina del Club Natació Terrassa per tal de posar a prova els nostres aprenentatges en un medi tan diferent i estimulador com és l’aigua. A l’abril vàrem fer un curs amb la Jessica Wolf a Barcelona, organitzat juntament amb l’Estudi de la Nica Gimeno. La Jessica és una professora de TA amb àmplia experiència a Nova York que ha desenvolupat uns cursos aplicant la TA a la respiració i la veu.

I encara al mes de juny vàrem tenir la visita de la Soile Lahdenperä durant tota una setmana. La Soile, ballarina i coreògrafa, es va formar amb nosaltres ara fa 20 anys, i ara és doctora i professora de dansa a la Theatre Academy, Universitat de les Arts de Helsinki. Varem poder compartir la seva experiènca aplicant la TA a la dansa, el moviment i la coreografia.